Tibosch Keukens Badkamers en Interieur

Nieuw sanitair en een nieuwe keuken gaan meestal samen met een fikse verbouwing. Tibosch helpt je door die drukte en hectiek heen.
Wij werken met betrouwbare professionals en maken nauwkeurige planningen. Al meer dan 70 jaar.

Wij maken keukens, badkamers en speciaal meubilair. Samen met de klant maken we de ideale opzet voor de keuken of badkamer. Onze vakmensen ontwerpen en maken vervolgens de meubelen op maat. Omdat wij zelf bouwen, kunnen we snel inspelen op wensen en op veranderingen.

Ook medicijnkasten, wasunits, linnenkasten, apothekerskasten en andere maatwerkmeubelen maken wij in onze eigen werkplaats. Wij ontwerpen betaalbare meubelen voor uiteenlopende interieurs.

In onze uitgebreide showroom vind je volop inspiratie. Kom gerust eens langs! Wij adviseren je graag.
Er is volop parkeergelegenheid en voor de kinderen is er een leuke speelhoek.

Tibosch zorgt ook voor de renovatie van bestaande keukens en badkamers. Wij maken keukens voor minder valide mensen op maat. Wij werken al jaren samen met professionele tegelzetters, stucadoors, loodgieters, electriciens en andere vakmensen die voor dezelfde hoge kwaliteit gaan als wij.

Eigen werkplaats
Eigentijdse keukens, uniek badmeubilair en speciaal wandmeubilair creëren wij in onze werkplaats. We bedenken en ontwerpen in overleg het juiste meubel. In iedere gewenste stijl bouwen wij op maat.

We zijn flexibel omdat we zelf bouwen, voeren aanpassingen snel door. Bovendien werken onze vakmensen met de modernste apparatuur.  Voor ieder probleem vinden wij een oplossing. Al ruim 70 jaar lang.