Strakke landelijke keuken

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in
Description
Strakke landelijke keuken

Een landelijke keuken met een stoer zwart blad, een kookeiland met ruimte om aan te eten of te werken, en hoge houten kasten om het geheel nog ruimtelijker te maken. Hier zijn enkele suggesties om dit ontwerp te realiseren en een frisse, strakke uitstraling toe te voegen met witte details:

Kleurkeuze: Begin met het kiezen van een warme, neutrale kleurenpalet als basis voor de keuken. Kies bijvoorbeeld voor lichte beige muren en plafonds om een heldere en frisse sfeer te creëren.

Kookeiland: Het kookeiland kan dienen als een centraal punt in de keuken. Kies voor een strakke, moderne afwerking voor het eiland om het contrast met de landelijke elementen te benadrukken. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is om te eten of te werken, bijvoorbeeld met aanrechtbladzitplaatsen.

Hoge houten kasten: De hoge houten kasten kunnen worden gemaakt van rustiek hout met een natuurlijke afwerking om de landelijke uitstraling te behouden. Dit biedt ook veel opbergruimte. Overweeg om witte omlijstingen toe te voegen om het witte thema in de keuken te integreren.

Witte details: Voeg witte details toe om de frisse, strakke uitstraling te benadrukken. Dit kunnen witte zijkanten zijn keukenkasten zijn of witte tegels voor de achterwand. Ook kun je denken aan witte stoelen voor het eiland en witte accessoires zoals servies en keukengerei.

Info