Stijlvolle design keuken

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in
Description
Stijlvolle design keuken

De combinatie van hoogglans kasten aan de ene zijde en greeploze witte kasten aan de andere zijde geeft de keuken een modern en strak uiterlijk.

De hoogglans kasten kunnen het licht in de keuken weerkaatsen, waardoor de ruimte helderder lijkt. De greeploze witte kasten voegen een minimalistisch tintje toe en dragen bij aan een gestroomlijnde uitstraling. De bruine omlijsting fungeert als een verbindend element, waardoor de keuken een harmonieus geheel vormt.

Het werkblad heeft een bijzonder mooie kleurstelling, waardoor de keuken in harmonie is. De keuze voor een stoere matzwarte kraan en wasbak die overeenkomen met de kasten, voegt een modern en stijlvol element toe aan de ruimte. Het feit dat de apparatuur een glanzende uitstraling heeft, die perfect past bij de hoogglans kasten, geeft de keuken een uniforme en samenhangende uitstraling.

Er is veel aandacht besteed aan de details en de coördinatie van kleuren en afwerkingen. Dit kan resulteren in een esthetisch aantrekkelijke en goed samengestelde keuken.

Info