Moderne stoere keuken

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in
Description
Moderne stoere keuken

De combinatie van greeploze zwarte kastjes en een gevlamd donker blad geeft de keuken een eigentijdse en luxe uitstraling. Het gebruik van zwart voor verschillende elementen in de keuken draagt bij aan een gevoel van rust en harmonie, waardoor de keuken eenheid uitstraalt.

Het spelen met kleuren in het ontwerp van de keuken kan een interessant visueel effect creëren. Door natuurlijke kleuren te combineren met het diepe zwart, ontstaat er een aantrekkelijke balans. Er veel aandacht is besteed aan het ontwerp en de details. Het gebruik van natuurlijke kleuren voor de kastenwand met apparatuur zorgt voor een mooi contrast met het zwarte thema in de keuken.

De toevoeging van een open witte kastenwand als een frisse eyecatcher in deze keuken biedt een mooi contrast met de zwarte kasten en kan dienen als een decoratieve ruimte om keukengerei, serviesgoed of andere decoratieve items tentoon te stellen. Het gebruik van verlichting in de kastenwand is ook een uitstekend idee, omdat dit niet alleen de items in de kast accentueert, maar ook een sfeervolle ambiance in de keuken creëert.

Info