Landelijke Moderne keuken

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in
Description
Landelijke moderne keuken

Een landelijke moderne keuken met een strak wit blad en grijze kastjes met subtiele handgrepen, gecombineerd met een kookeiland met robuuste houten lades aan beide zijden, creëert een prachtige mix van stijlelementen. Hier zijn enkele kenmerken en tips om deze keukenstijl te realiseren:

Kleurpalet: Houd het hoofdkleurpalet neutraal. Dit geeft een moderne uitstraling. Je kan robuuste houttinten gebruiken die warmte en een landelijke uitstraling toevoegen.

Materiaalkeuze: Kies voor hoogwaardige materialen, zoals granieten of kwarts werkbladen voor duurzaamheid. De grijze kasten kunnen van mat gelakt hout of MDF zijn voor een strakke look. Het kookeiland kan gemaakt zijn van massief hout of houtfineer voor die rustieke uitstraling.

Handgrepen: Ga voor subtiele handgrepen of zelfs greeploze kasten om de strakke moderne look te behouden. Als je wel handgrepen wilt gebruiken, kies dan voor minimalistische, elegante modellen.

Verlichting: Installeer moderne en functionele verlichting boven het kookeiland en de werkbladen. Hanglampen met strakke ontwerpen passen goed in een moderne keuken.

Open planken: Overweeg om enkele open planken in de keuken toe te voegen om een landelijke uitstraling te benadrukken. Hier kun je decoratieve items of keukengerei tentoonstellen.

Kortom voldoende mogelijkheden om tot een prachtig en speels resultaat te komen.

Info