Keukens

De gemiddelde mens wordt steeds langer. Belangrijk is dat de keuken meegroeit. Tibosch denkt met u mee. Wij leveren keukens met ideale ergonomie: goede sta- en werkhoogte aan het aanrecht, volledig uittrekbare laden zodat u minder hoeft te bukken en minder ver hoeft te reiken. Nieuw is een werkblad van 75 cm, dit levert meer werk- en opbergruimte op.

Omdat we maatwerk leveren kunnen we iedere sfeer, model, in iedere gewenste kleur en maat leveren. Met MDF foliedeuren of diverse houtsoorten in de door u gewenste lak- of beitskleur.

Kortom, wij inventariseren uw ideeën en wensen en leveren maatwerk tegen zeer concurrerende prijzen.

Tegels brengen sfeer in de keuken

Uiteraard moeten tegels mooi zijn, maar we houden ook rekening met de technische aspecten van tegels. Wij adviseren u over de aanschaf en het onderhoud van tegels. U kunt bij ons terecht voor moderne, maar ook traditionele handgemaakte tegels, mozaïek of natuursteen.

Inbouwapparatuur

We werken met de beste merken inbouwapparatuur dus dat garandeert de hoogste kwaliteit. Op alle inbouwapparatuur geven we 5 jaar garantie dus dat zegt veel over het vertrouwen dat wij in onze producten hebben.